10 Секси предложения от Св. Валентин за всеки ден

Публикувано в: Мъжете и Жените

Секси предложенияВ забързаното ежедневие забравяме за онези дребни неща, които могат да направят рутинното ни ежедневие в едно приятно и екзотично забавление. Дори и да не направите всичките предложения, ако опитате поне някой от тях, и Вие и половинката Ви ще се почувствате преродени.

1. Сложете си червени жартиери и червени чорапи или червен халат и високи токчета и с червена роза между устните си направете секси стриптийз на любовника си.
2. Изпратете им рози. Направете онлайн поръчка на цветя със затворена картичка – спестява и време. Нека тя да бъде мила или леко неприлична, казваща колко много ги обичате или колко много значат те за вас и какви невероятни неща ще направите с тях когато сте сами.
3. Посветете им еротична история, в която описвате любимите им техники, пози и желания. Например, ако те особено обичат оралната любов, опишете с големи подробности това, което знаете, че обичат.
4. Когато пишете своята валентинка, напишете какво чувствате, като разкривате на своя любим/а, колко са специални и значими. Добавете и секси съобщение, в което им намеквате какво ще се случи вечерта.
5. Направете своя собствена валентинка. Снимайте се гол/а, залепете я от вътрешната страна на картичката, напишете секси история или съобщение какво би ви доставило удоволствие.
Шоколадови бонбони6. Купете кутия шоколадови бoнбони на своя любим/а и им кажете, че трябва да ги изядат от вашето тяло, където преди това ги поставите на стратегически места. Това ще е невероятно забавно и ще достави удоволствие и на двама ви.
Еротично бельо7. Купете си чифт еротично бельо, нещо което знаете че ще се хареса и поднесете вечерята облечен/а така. Най-вероятно вечерята ще бъде избутана за по-късно.
8. Направете на любимия/та си еротичен масаж на цялото тяло, използвайки ръце, език и устни, като започнете от върха на пръстите на краката.
9. Обадете се на любимия докато е на работа и му кажете колко сте възбудена и как нямате търпение да се прибере за да му се нахвърлите. Кажете му, че не носите никакво бельо и отивате така на пазар. Това би било една прекрасна картина, която той да си представя през деня и да е в настроение за вечерта. Всъщност ходете без бельо и ще видите колко секси и възбудена ще се чувствате.
10. Направете шоу на любимия си. Напишете му покана, в която пише да Ви чака в спалнята, или в която и да е било друга стая, в уречено време за шоу предназначено само за него. Оставете поканата на огледалото, при закуската му или на някое друго видно място. Чакайте го на точното място и мастурбирайте пред него.

Тези малки предложения са гарант за възпламеняваща вечер. Не е нужно да е Св. Валентин, за да изживеете една романтична вечер ;)

Етикети/Тагове: ,

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
24 март 2008, категория Мъжете и Жените.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

Все още няма коментари.

Остави мнение/коментар