Истината за деня на Свети Валентин – минало и настояще

Публикувано в: Забавно

Последната година в бляскав ресторант в Лондон на деня на Свети Валентин вечерта една двойка започна да спори и жената стана, зашлеви съпруга си през лицето и след това започна да крещи. Съпругът се овладя, изпи няколко глътки от червеното си вино и след това започна високо да говори с любовницата си по мобилния си телефон. След 15 минути безупречно облечената по-млада любовница се появи в ресторанта и седна, възхитена, че нейният любовник е организирал вечеря в ресторанта специално за деня на Свети Валентин. Първото блюдо пристигнало и тогава, колкото и да е невероятно, познайте кой се е върнал обратно в ресторанта – неговата съпруга. Последвали остри думи, подсилени от разлятото от съпругата останало в бутилката червено вино върху главата на съпруга й и тогава жената и любовницата напуснали заедно, хванати под ръка, изпълнени с отвращение към мъжа в техния живот. Всичко това се случило, докато другите вечерящи, които седели наоколо напълно смълчани от смущение, но тайно впечатлени от това колко невероятно здрава била тяхната собствена връзка. Интересната измама, която излязла във всички вестници през седмицата след това е, че колоритното трио били актьори, наети от ресторанта специално за да забавляват вечерящите и да ги накарат да се чувстват благодарни за състоянието на техните собствени връзки.

Тази година Вие можете да избегнете актьорите и частните детективи, като избягате някъде на спокойствие с Вашия специален човек. Каквото и да правите, не отивайте на бизнес пътуване на деня на Свети Валентин, или всъщност не отивайте на конференция в настоящия или следващия уикенд, тъй като Свети Валентин се пада в събота тази година.

Страница: « 1 2 3 Всички страници »

Pages: 1 2 3

Етикети/Тагове:

Сподели
Add to Google
Сподели в edno23
Сподели в Twitter
11 февруари 2009, категория Забавно.
RSS Абонамент RSS абонамент
Можете да се абонирате за E-mail бюлетина и да получавате известие за всяка нова публикация - напълно безплатно!

Вижте и това:

2 Коментара по "Истината за деня на Свети Валентин – минало и настояще"

  1. Mиглен казва:

    Много интересна информация.

  2. Христо казва:

    В същност не сте прави. Да Свети Валентин съществува, но просто е бил един от канонизираните светци в католическия календар.

    А празника наистина е измислен от фалираща компания за картички, просто този празник в бил следващия с по-благозвучно име в календара. Това не се отрича и от самата католическа църква.

Остави мнение/коментар