Архив за ноември, 2008

Диета – 16 ден – 26.11.2008

Публикувано от Милена

Диета 16-ти денПредишните два дни спазвах диетата на Пиер Дюкан без нарушения. Не съм яла нищо по-различно от предишните дни, не съм се и теглила, дали съм отслабнала. Но днес отново се претеглих и кантара пак показа 61 килограма. По-добре се чувствам, като не се тегля всеки ден. Така ще избегна ежедневното разочарование :) , но пък не мисля да се отказвам, заради временния застоя в теглото си.

Прочети цялата статия »

5 прости правила за по-добър живот

Публикувано от Милена

5 начина за по-добър животБидейки забързани хора, гледаме да се справим с живота и като резултат бързо излизаме извън релси. Например, тези от нас, които се занимават с писане, интернет продажби и правене на сайтове, твърде много време седят пред компютъра.

Прочети цялата статия »

Диета – 13 ден – 23.11.2008

Публикувано от Милена

13 ден на диетаКантара показа същите килограми от вчера – 61,000. Нямам промяна на теглото. Колко ли време ще има задържане? Обикновено при мен това отнема между седмица и 10 дни. Надявам се този път да не е чак толкова дълго. Понякога се замислям, дали диетата на Пиер Дюкан е толкова ефективна …

Прочети цялата статия »

Диета – 12 ден – 22.11.2008

Публикувано от Милена

Дванадесети ден диетаСпах до 10 часа, тъй като малката беше при баба си. За моя изненада, кантара тази сутрин показа 61,000кг. Не съм отслабнала, даже съм качила :( Днес почти не съм яла през деня, но пък и в това снежно време, не съм излизала.

Прочети цялата статия »

Забавни въпроси и отговори и безполезни факти свързани с тях.

Публикувано от Милена

КукувицаВъпрос: Кое е по-здраво – бетона или костта?
Отговор: Костта
Ненужен факт: Човешките кости могат да издържат 40 пъти повече натиск от бетона. Не вярвате ли? Тогава вземете парче бетон колкото човешка кост и си представете колко лесно може да се счупи то.

Прочети цялата статия »

Диета – Единадесети ден – 21.11.2008

Публикувано от Милена

Единадесети ден на диетаСмело напред с диетата. Не се оплаквам! Продължавам да отслабвам, при това с добри темпове. Сутринта бях 60,600 кг., което е с 300 грама по-малко от предния ден. По-добре от нищо ;) Малко, но пък надявам се сигурно. Вече атакувам магазините и купувам по някоя и друга дрешка, дори с размер по-малка, за да не ми стоят като чувал след още месец ;)

Прочети цялата статия »

Диета – Десети ден – 20.11.2008

Публикувано от Милена

Десет дни на диетаПочти не съм спала :( Вики започна да се буди от 2 часа през нощта и до 8 сутринта ревеше на сън през половин час. Плачеше ми се :( Тя реве и аз рева. Зъбите много я мъчат милата, още си нямаме нито един :( А и горните и долните венци са бели, бели, чакаме ги всеки момент, но реално никой не знае кога ще изникнат.

Прочети цялата статия »
Страница 1 от 41234